r e k l a m a
Partner portalu
powrót
W KGW z Modrynia-Kolonii panie specjalizujemy się w słodkościach, a panowie w mięsach

W KGW z Modrynia-Kolonii panie specjalizujemy się w słodkościach, a panowie w mięsach

Od lat strzegą swojej słodkiej tajemnicy. Jest nią przepis na wyjątkowy wypiek – fasolowy tort Modryniak. Ale to niejedyny przysmak gospodyń z Modrynia-Kolonii. Panie przyrządzają doskonałe sałatki z ziół i jadalnych kwiatów, artystycznie ozdabiają słodkości. Natomiast członkowie koła gospodyń wiejskich równie chętnie przejmują część kulinarnych obowiązków. Wędliny, które wyrabiają, nie mają sobie równych.

Artykuł opublikowany dzięki uprzejmości TPR

Przeczytaj cały artykuł na www.tygodnik-rolniczy.pl

Galeria zdjęć

r e k l a m a

Polecany artykuł

r e k l a m a
r e k l a m a

Polecane z TPR