r e k l a m a
Partner portalu
powrót
Reaktywacja hodowli bydła mięsnego na Dolnym Śląsku – poprawa opłacalności produkcji

Reaktywacja hodowli bydła mięsnego na Dolnym Śląsku – poprawa opłacalności produkcji

Celem projektu jest nie tylko uzyskanie najlepszej jakości mięsa czy stworzenie rozpoznawalnych w kraju i zagranicą regionalnych produktów, ale także wypracowanie narzędzi dla hodowców, dzięki którym produkcja mięsa będzie bardziej opłacalna oraz ekologiczna – informuje UP we Wrocławiu.

Artykuł opublikowany dzięki uprzejmości TOPAGRAR

Przeczytaj cały artykuł na www.topagrar.pl

Hodowla bydła mięsnego na Opolszczyźnie jest coraz bardziej popularna, głównie ras limousine lub simental, ale nie tylko. Zobacz co według hodowców z woj. opolskiego najbardziej się teraz opłaca i jakie są ceny w tamtej okolicy!

r e k l a m a

Polecany artykuł

r e k l a m a
r e k l a m a

Polecane z TPR