r e k l a m a
Partner portalu
powrót
Ceny w sklepach są coraz wyższe, ale ile z tego tak naprawdę trafia do rolnika?

Ceny w sklepach są coraz wyższe, ale ile z tego tak naprawdę trafia do rolnika?

Ceny żywności zdają się rosnąć z każdą wizytą w sklepie. Niesłusznie większość konsumentów uważa, że to właśnie rolnik, producent na tych podwyżkach zarabia. Sprawdziliśmy więc, ile w rzeczywistości rolnik dostaje z tego, co zapłaci klient sklepu.

Artykuł opublikowany dzięki uprzejmości WIOM

Przeczytaj cały artykuł na www.warzywaiowoce.pl

<h2>Na Rynku Hurtowym w Broniszach spadły ceny wszystkich warzyw. Spektakularną obniżkę zanotowała kapusta pekińska. W najgorszej sytuacji są jednak producenci jabłek i ziemniaków, bo oni nie mogą sprzedać swojego towaru nawet za półdarmo.</h2>

r e k l a m a

Polecany artykuł

r e k l a m a
r e k l a m a

Polecane z TPR