r e k l a m a
Partner portalu
powrót
Jak żywność ekologiczna wpływa na zdrowie?

Jak żywność ekologiczna wpływa na zdrowie?

W czasie naszego webinarium, poświęconego rolnictwu ekologicznemu, rozmawialiśmy o zaletach zdrowotnych produktów ekologicznych – zarówno pod względem zdrowia konsumentów, jak i środowiska.

Artykuł opublikowany dzięki uprzejmości TPR

Przeczytaj cały artykuł na www.tygodnik-rolniczy.pl

<p><span style="color: #0d0d0d; font-family: Roboto, Noto, sans-serif; font-size: 15px; white-space: pre-wrap; background-color: #ffffff;">O walorach produktów ekologicznych mówiła prof. dr hab. Ewa Rembiałkowska z Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka – Zakładu Żywności Ekologicznej Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, jedna z prelegentów naszego webinarium „Rolnictwo ekologiczne – szansa na konkurencyjność i zdrowie konsumentów”. </span></p>

r e k l a m a

Polecany artykuł

r e k l a m a
r e k l a m a

Polecane z TPR