r e k l a m a
Partner portalu
powrót
Webinarium: „Zrównoważona produkcja żywności - szansa dla klimatu. Finansowanie, certyfikacja, najlepsze praktyki”

Webinarium: „Zrównoważona produkcja żywności - szansa dla klimatu. Finansowanie, certyfikacja, najlepsze praktyki”

W naszym studio odbyło się webinarium pt.: „Zrównoważona produkcja żywności - szansa dla klimatu. Finansowanie, certyfikacja, najlepsze praktyki”. Z naszymi prelegentami - ekspertami i praktykami rozmawialiśmy o tym, w jaki sposób rolnictwo zrównoważone może przynieść rolnikom, ogrodnikom i sadownikom większe dochody z produkcji i sprzedaży z gospodarstwa. Zachęcamy do oglądania!

Artykuł opublikowany dzięki uprzejmości TOPAGRAR

Przeczytaj cały artykuł na www.topagrar.pl

<h1 style="margin: 0px 0px 30px 5px; font-family: 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif; line-height: 36px; color: #333333; text-rendering: optimizelegibility; font-size: 20px; text-shadow: rgba(255, 255, 255, 0.5) 0px 1px; background-color: #edeff1;">Webinarium: „Zrównoważona produkcja żywności - szansa dla klimatu. Finansowanie, certyfikacja, najlepsze praktyki”</h1>

r e k l a m a

Polecany artykuł

r e k l a m a
r e k l a m a

Polecane z TPR