r e k l a m a
Partner portalu
powrót
Duże wyzwania dla branży mięsnej w Polsce. Co zrobić, aby poprawić sytuację? Łukasz Dominiak, Smithfield Polska

Duże wyzwania dla branży mięsnej w Polsce. Co zrobić, aby poprawić sytuację? Łukasz Dominiak, Smithfield Polska

Podczas V Forum Rolników i Agrobiznesu Świnie wymieniliśmy szereg wyzwań, z którymi musi się zmagać sektor trzody chlewnej. Łukasz Dominiak z firmy Smithfield Polska wymienił wyzwania i możliwości ich realizacji.

Artykuł opublikowany dzięki uprzejmości TOPAGRAR

Przeczytaj cały artykuł na www.topagrar.pl

<p><strong>Podczas V Forum Rolników i Agrobiznesu Świnie wymieniliśmy szereg wyzwań, z którymi musi się zmagać sektor trzody chlewnej. Łukasz Dominiak z firmy Smithfield Polska wymienił wyzwania i możliwości ich realizacji.</strong></p>

r e k l a m a
r e k l a m a
r e k l a m a

Polecane z TPR