r e k l a m a
Partner portalu
powrót
Rynek świeżej żywności ekologicznej będzie notował duże wzrosty

Rynek świeżej żywności ekologicznej będzie notował duże wzrosty

Sprzedaż świeżych produktów ekologicznych może rosnąć nawet o 15-20 proc. rocznie. Czynnikiem ograniczającym ten wzrost może się jednak okazać rosnąca znacząco inflacja, bądź przedłużająca się pandemia – mówi Łukasz Gębka, prezes Farmy Świętokrzyskiej.

Artykuł opublikowany dzięki uprzejmości TOPAGRAR

Przeczytaj cały artykuł na www.topagrar.pl

<h3>Majowy numer „top agrar Polska” jest już na rynku. To już drugi numer naszego magazynu w nowej szacie graficznej. Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą, wzbogaciliśmy naszą ofertę o wiele nowych rubryk, więcej praktycznych porad z każdego obszaru prowadzenia gospodarstwa i jak zwykle o cenne informacje, dzięki którym praca na roli jest łatwiejsza i bardziej efektywna.<br /><br /></h3> <h3>Jakie tematy poruszamy w tym numerze? O szczegółach opowiada redaktor naczelny, Karol Bujoczek. Obejrzyjcie koniecznie!<br /><br />Chcesz zobaczyć majowy numer top agrar Polska w nowej szacie graficznej, a nie masz jeszcze prenumeraty? Zamów bezpłatnie egzemplarz z dostawą do domu. <a href="https://www.topagrar.pl/bezplatny-numer/?utm_source=portal&amp;utm_medium=video" target="_blank" rel="noopener"><strong>Kliknij tutaj, by zamówić.<br /><br /></strong></a></h3> <h3><b>Wygraj odpicowanego Ursusa 1204 DE LUXE! Kliknij tu - <a href="https://konkurs.topagrar.pl" target="_blank" rel="noopener">www.konkurs.topagrar.pl</a> Zgłoszenia tylko do końca maja!</b></h3>

r e k l a m a

Polecany artykuł

r e k l a m a
r e k l a m a

Polecane z TPR