r e k l a m a
Partner portalu
powrót
GUS: produkcja warzyw gruntowych wzrosła o 4 proc.

GUS: produkcja warzyw gruntowych wzrosła o 4 proc.

GUS ocenia produkcję warzyw gruntowych na ponad 4,0 mln t. To o 4 proc. więcej w porównaniu ze zbiorami roku ubiegłego.

Artykuł opublikowany dzięki uprzejmości WIOM

Przeczytaj cały artykuł na www.warzywaiowoce.pl

<h2>Jak co roku we wrześniu w kapuścianej stolicy Polski odbyło się doroczne Święto Kapusty. Gospodarze wraz z firmami nasiennymi, nawozowymi i producentami środków ochrony roślin prezentowali przybyłym rolnikom poletka z odmianami kapusty. Choć wszystko odbyło się w podwyższonym reżimie sanitarnym, wiedzy i inspirujących rozmów nie zabrakło! Zobacz naszą relację filmową!</h2>

r e k l a m a

Polecany artykuł

r e k l a m a
r e k l a m a

Polecane z TPR